Μεγάλοι Χορηγοί


https://www.digitalaccountingconference.gr/wp-content/uploads/2018/10/deloitte.png

Με παραπάνω από 150 χρόνια σκληρής εργασίας και αφοσίωσης για να κάνουμε την ουσιαστική διαφορά, μπορεί το δίκτυό μας να έχει μεγαλώσει σε κλίμακα και εύρος –με περισσότερους από 263.900 επαγγελματίες σε 150 χώρες να παρέχουν φορολογικές, νομικές, χρηματοοικονομικές, συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου, συμβουλευτικές και ελεγκτικές υπηρεσίες – αλλά ασφαλώς, η κουλτούρα μας παραμένει η ίδια.

Η Deloitte Ελλάδας είναι μέλος της Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) από το 1975. Με μια επιτυχημένη και δυναμική δραστηριότητα σχεδόν 43 χρόνων στην ελληνική αγορά, η Deloitte Ελλάδος γνώρισε τεράστια ανάπτυξη παρέχοντας υπηρεσίες σε μεγάλες δημόσιες, ιδιωτικές, εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Deloitte Ελλάδας απασχολεί περίπου 650 επαγγελματίες. Σήμερα, η Deloitte απολαμβάνει μία από τις υψηλότερες θέσεις στην ελληνική αγορά παροχής υπηρεσιών με πελάτες τις μεγαλύτερες εταιρείες του ελληνικού επιχειρηματικού χώρου.


https://www.digitalaccountingconference.gr/wp-content/uploads/2018/07/epsilon.png

EPSILON HR, μέλος του ομίλου εταιρειών της EPSILON NET, αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Προσφέρει ένα μοναδικό και ολοκληρωμένο portfolio βραβευμένων πληροφοριακών συστημάτων HR σε συνδυασμό με την ενιαία διαχείριση υποσυστημάτων ωρομέτρησης και Employee Self-Service. Συνολικά, οι εφαρμογές της EPSILON HR και οι υπηρεσίες ενημέρωσης του εργατικού κόμβου της EPSILON NET χρησιμοποιούνται από 4.500 επιχειρήσεις, ενώ περισσότεροι από 1.200.000 εργαζόμενοι αμείβονται μέσα από τις εφαρμογές Payroll & HR. Η πλήρης γκάμα προϊόντων, οι τεχνολογίες αιχμής, η επιστημονική γνώση του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και η βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών αναδεικνύουν την EPSILON HR ως τον κορυφαίο πάροχο λύσεων για τα στελέχη των Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού.


https://www.digitalaccountingconference.gr/wp-content/uploads/2018/09/pwc-1.png

Στην PwC, στόχος μας είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην κοινωνία και η επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Είμαστε ένα δίκτυο εταιρειών σε 158 χώρες με περισσότερα από 250.000 στελέχη που δεσμεύονται να παραδίδουν ποιοτικό έργο στις ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν. Έχουμε γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και απασχολούμε περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. Πείτε μας τι έχει αξία για σας και μάθετε ακόμα περισσότερα στην ιστοσελίδα μας www.pwc.gr.

Χορηγός


https://www.digitalaccountingconference.gr/wp-content/uploads/2018/10/reborn.png

Οι ιδρυτές της Mindworks (πλέον isobar και iProspect Ελλάδος), Κώστας Μάντζιαρης και Γιώργος Βαρέλογλου, ηγούνται του νέου σχήματος της Reborrn. Η Reborrn είναι ένα νέο Digital Consultancy, που ξεκινά με γραφεία σε Λονδίνο και Αθήνα, και στόχος της είναι να βοηθήσει εταιρείες με όραμα να μεταμορφώσουν το business τους στο Digital Economy μέσα από υπηρεσίες Business και Product Consulting. Η Reborrn έχει ήδη ένα εντυπωσιακό portfolio συνεργασιών που περιλαμβάνει τις: G4S SouthEastern Europe, Queen Square UK, Δήμος Αθηναίων, Daimler, Taste Festivals, MSD Pharmaceuticals, Kri Kri ΑΕ.

Yποστηρικτής


https://www.digitalaccountingconference.gr/wp-content/uploads/2018/10/ccs.png

Επιστημονικός Συνεργάτης


https://www.digitalaccountingconference.gr/wp-content/uploads/2018/10/opa.png

Conference Experience Sponsor


https://www.digitalaccountingconference.gr/wp-content/uploads/2018/04/CONFERIENCE-2.png

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Επικοινωνία


Συμμετοχές
Φίλιππος Κιουρτσιδάκης, T: 210 6617777  (εσωτ. 224), Ε:  [email protected]

Χορηγίες
Λήδα Πλατή, Τ: 210 6617777  (εσωτ. 271), Ε: [email protected]

Περιεχόμενο
Αγγελική Κορρέ, Τ: 6945706855, Ε: [email protected]


Boussias Communications

  Κλεισθένους 338, 15344, Γέρακας, Αττική, Ελλάδα
  +30 210 6617777
  +30 210 6617778
  www.boussias.com